Thursday, November 18, 2010

Modne 'malenkosti'

Vsaka ženska se rada lepo obleče, naliči in nadene najljubši kos nakita. Vse ostalo pa seveda pospravijo v svoje torbice, kjer jim vedno pimanjkuje prostora.

Dodatki 

Modni dodatki so stvar, s katero lahko vsakdo ob vsaki priloznosti svojo podobo polepsa na preprost nacin ali pa nekoliko bolj zakompliciran nacin. Ob vsakem casu in za vsako priloznost pa imajo zenske na voljo se dovolj drugih modnih dodatkov, pa naj bodo to gamase, rokavice ali moderno pokrivalo. Celo mobilni telefon lahko postane privlacen dodatek z raznimi blescicami in slicicami, ali pa prenostni racunalnik. Malo domsljije in ze se zenska spremeni v nekaj posebnega.

Nakit 

Ljudje so nakit uporabljali za okras ze od odkar pomnimo, v nekaterih kulturah je osebni nakit spremljal cloveka tudi po smrti. Ni pa bil nakit nikoli samo zenska domena, temvec so se z njim kitili tudi predstavniki moskega spola. Tudi danes se moski nakita ne branijo, vecina zensk nosi vsaj kak kos nakita za prav vsako priloznost in tako je najvecja izbira na voljo prav za neznejsi spol.

Torbice 

Ženske torbice bi verjetno sodobne zenske pogresale tezje kot kateri koli drugi predmet, ki ga nosijo s seboj. Kaj bodo lepi uhani in zlosceni cevlji, ce bi morale robcke, sminko, puder, kljuce, deznik in telefon drzati kar v roki ali vse to natlaciti v zepe?

No comments:

Post a Comment