Monday, December 14, 2009

Pomen imen v numerologiji

V tej rubriki bomo razkrivali posamezni pomen imen, ki jih bomo dodajali vsak mesec.
Opisane so čiste lastnosti imena, ki ima vibracijo določenega števila, za katera pa ni vedno nujno, da jih posameznik, ki nosi to ime tudi ima. Veliko je odvisno namreč še od drugih števil v rojstnem datumu ali priimku, ki lahko temu številu, ki ga nosi posamezno ime ali odvzema ali dodaja tako pozitivne, kot negativne lastnosti. Celotna slika osebe se popolnoma skristalizira ob upoštevanju tako rojstnega datuma kot tudi imena in priimka.
Numerologija je proučevanje števil in njihovega vpliva na posameznikovo življenje.
Rubriko pripravlja numerologinja Zateja (GSM 031 220 632)


ZDENKO
Poklic in delo:

So zelo občutljivi, nadarjeni vsaj na enem umetniškem področju; ali pišejo poezijo, slikajo ali prekrasno pojejo. Njihova stališča so merilo pravilnosti. So delovni in varčni, neredko so v zrelih letih lastniki vsaj dveh nepremičnin. V prvem življenjskem obdobju imajo veliko težav, nato pa si s svojim garaštvom prislužijo uspeh in zadovoljstvo.
VERONIKA
Ljubezen in čustva:

Partner jih pogosto razočara, zato izgubijo iluzije o zakonu in o družini. Precej so strastne in impulzivne, nagnjene k ekstremizmu. V nekem trenutku jih nekaj osrečuje, v naslednjem jih že dela svojeglave.
RENATO
Družina:

Želijo si lahko in udobno življenje, ker pa so njihove potrebe zelo drage, si jih le s težavo privoščijo. Svojo slabo voljo velikokrat stresajo na ljudi okrog sebe, vendar imajo lahko z malo truda dokaj srečno življenje.
JANA
Zdravje in počutje:

Te osebe imajo naslednje občutljive dele telesa: skelet, hrbet, kolena, stopala, vezno tkivo, kite, dlesni, zobje, koža, presnova kalcija, delovanje vranice in notranje uho. Nagnjene so k tesnobnosti in težavam z dihanjem.
Če je slabo ujemanjem te osebe pogosto trpijo za luskavico in izpuščaji.
Posebno skrivna ljubezenska razmerja lahko zelo negativno vplivajo na njih, zato je bolje, da se jih izogibajo.
RADOVAN
Ljubezen, čustva:

Imajo precejšnje težave pri ohranjanju partnerske zveze, lahko se jim zgodi, da bodo dvakrat poročeni.
V primeru ločitve, bi morali biti izredno previdni pri izbiri odvetnika, saj sicer lahko izgubijo skoraj vse, kar so si ustvarili. Imajo pa neverjetno zalogo energije in po vsakem padcu spet neutrudno začenjajo znova.
LANA
Lastnosti:

Na svojo okolico delujejo zelo blagodejno. Neprestano si želijo izboljševati svojo bivalno okolico, so kot nekakšne varuhinje okolja. So odgovorne, vedre in polne optimizma. Še tako težko situacijo lahko obrnejo v lepo, verjamejo, da je nemogoče lahko mogoče, trudijo se biti koristne sebi in drugim. Plemenite so in velikodušne. Njihova sposobnost razmišljanja je kar neverjetna. So zelo tople, z veliko duhovne moči.
TAJ
Družina:

Predvsem si želijo umirjenega življenja in miru v hiši. So senzualni in največ energije vlagajo v dom, družino in zakon. Spore želijo reševati mirno in strpno. Veliko jim pomeni, da se vsi člani družine med seboj dobro razumejo in so nekakšen pomirjevalni in povezovalni člen med njimi, otroci jih obožujejo. Vedno najdejo dovolj ljubezni za vse. So globoko vdani svoji družini, z drobnimi darili in pozornostmi radi razveseljujete svoje drage ...

No comments:

Post a Comment